Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Circle (2017), film online

The Circle (2017), film online

The Circle    5 May 2017 (Romania)

PG-13 1h 50min DramăFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme SFFilme ThrillerSFThriller

5,3
IMDB: 5,3/10 8.288 votes

, , ,

n/a

United Arab Emirates | USA

3033

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...

The Circle 2017, film online HD subtitrat în Română

Eamon Bailey (Tom Hanks) este fondatorul unei companii gigant asemănătoare unei caracatiţe care şi-a întins tentaculele în fiecare colţ al vieţii de zi cu zi al oamenilor. Mae Holland (Emma Watson) se angajează la această companie ce are sediul în Bay Area şi are un campus impresionant. Mae este aleasă de Eamon şi de mâna lui dreaptă, co-fondatorul companiei Tom Stenton (Patton Oswalt), pentru a lua parte la un experiment care să glorifice o nouă cameră de supraveghere revoluţionară pe care au inventat-o.

Aceste camere minuscule pot fi ascunse în orice loc, iar Mae va purta acele camere asupra ei, le va instala în diverse locaţii din propriul apartament şi în orice alt loc semnificativ din viaţa ei, îmbrăţişând ideea unei „transparenţe totale” pe care o cultivă şi promovează şeful ei. „Transparenţă” şi „integrare” sunt două cuvinte care sunt rostite aproape obsesiv de către Eamon şi alţii ca el care sunt interesaţi de a capăta acces la toate datele oamenilor pentru a le putea monitoriza viaţa, a le vinde produse noi sau a revinde acele informaţii către terţe părţi.

Însă cu atât de multă supraveghere şi atât de puţină intimitate, nu e de mirare faptul că încet-încet paranoia începe să se instaureze la orice pas, iar lucrurile scapă rapid de sub control. Mae se regăseşte într-o situaţie periculoasă în care intimitatea nu mai există, supravegherea este la fiecare pas şi orice face poate fi interpretat şi întors împotriva ei. Ea ajunge să realizeze curând faptul că deciziile şi acţiunile sale pot să determine chiar viitorul umanităţii.

Urmăreşte online filmul The Circle 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

359 total views, 1 views today

The Circle (2017), film online
The Circle (2017), film online
The Circle (2017), film online
The Circle (2017), film online
The Circle (2017), film online
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare