Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Family Fang 2015

The Family Fang 2015

06 May 2016

105 min Filme 2015Filme ComedieFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

6.1
IMDB: 6.1/10 4,687 votes

, , ,

Raportează eroarea

250 total views, 1 views today

The Family Fang 2015 (Familia Fang), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=J-jWH0tIrak[/embedyt]

Annie (Nicole Kidman) este o actriţă de succes care se află pe platoul de filmare şi regizorul îi cere să filmeze o scenă topless, luând-o prin surprindere. Deşi refuză la început, până la urmă ea nu are încotro decât să se supună şi se întoarce pe platou fără haine. Un membru din echipa de filmare îi face o fotografie şi o vinde unui tabloid. Fratele ei, Baxter (Jason Bateman), vede poza respectivă într-o revistă dintr-un magazin, iar după ce suferă un accident, întreaga familie se reuneşte.

Tatăl lor, Caleb, care-i numeşte pe cei doi „A şi B”, îi implică într-o schemă de-a sa; Annie va distribui nişte cupoane false prin care se oferă senvişuri gratuite, iar Baxter trebuie să filmeze haosul ce se iscă la magazin atunci când vânzătorul refuză să le onoreze „promoţia” şi oamenii se enervează. Spre uimirea şi nemulţumirea lui, vânzătorul chiar le oferă clienţilor câte un senviş gratuit. Caleb se enervează, iar Annie şi Baxter simt ca părinţii lor au pierdut şi ultima picătură de simţ artistic.

În timpul reuniunii lor, Annie priveşte înregistrări vechi cu spectacole de artă pe care le făcea familia lor, dar şi un documentar despre părinţii lor. De asemenea, Annie îşi aminteşte despre o piesă în care a apărut ea şi fratele ei în care cântau în Parcul Central. După puţin timp, Caleb şi Camille dispar fără urmă, iar maşina lor este descoperită cu sânge pe bord. Annie le spune poliţiştilor că sângele este fals şi că, cel mai probabil, această dispariţie este o simplă farsă pusă la cale de Caleb, însă Baxter e de altă părere.

Urmăreşte online filmul The Family Fang 2015 (Familia Fang), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

The Family Fang 2015
The Family Fang 2015
The Family Fang 2015
The Family Fang 2015
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare