Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat

Aap wong 2    25 Feb 2016

N/A 97 min ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

4.3
IMDB: 4.3/10 154 votes

,

, , , , , , , ,

N/A

Hong Kong

Raportează eroarea

 

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), film online HD subtitrat în Română

Cu ceva timp în urmă, Fung Ho se auto-intitula cel mai bun din branşa lui, însă acum a devenit un gigolo aproape retras din activitate şi conduce un club de noapte numit High X. Monica şi Sushi sunt două bune prietene care fac figuraţie în filme sau emisiuni TV pentru a câştiga un ban. La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Sushi, Monica ajunge să-l cunoască pe Fung atunci când nu găseşte un taxi să se întoarcă acasă, iar acesta din urmă se oferă s-o conducă el.

După filmări, o femeie pe nume Yi Tung o abordează pe Sushi pe platoul de filmare şi o întreabă pe aceasta dacă ar fi interesată să meargă la o petrecere pe yacht unde este o mulţime de bărbaţi plini de bani. Sushi este încântată şi, deşi ezitantă, Monica se lasă la rândul ei convinsă să meargă la petrecere. În plină petrecere, Monica primeşte un mesaj de la fratele ei mai mare prin care este informată că mama lor este în spital.

Monica e panicată pentru că nu poate să ajungă mai repede pe ţărm şi să se ducă la mama ei. În cele din urmă, ea se întâlneşte din nou cu Fung şi acesta o conduce spre ţărm cu barca sa cu motor. După externare, Monica ţine o întrunire de familie cu fraţii ei pentru a stabili cine se va ocupa de mama lor, însă niciunul dintre ei nu vor să-şi asume responsabilitatea şi toată greutatea va cădea pe umerii ei. Ca să facă rost de bani pentru operaţia mamei sale, Monica hotărăşte să i se alăture lui Sushi şi să devină prostituată.

Fung, aka “King of the Gigolos”, is now ‘retired’ and running a nightspot in Hong Kong’s Lan Kwai Fong entertainment district. He takes on a rare new client, Monica, who has reluctantly turned to prostitution to pay her mother’s medical bills. Having been referred to him for carnal guidance after a customer labels her a “dead fish”, Monica inevitably falls for Fung’s charms.

Tags: ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016), Online Subtitrat
 • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
 • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.208)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.075)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (697)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • Aquaman (2018), online subtitrat in limba Româna (669)
  Filmul urmărește povestea lui Aquaman, regele Atlantisului, născut pe jumătate om ca Arthur Curry și jumătate Atlantean. Arthur Curry învață că el este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantisului și trebuie să pășească înainte pentru a-și conduce poporul și a fi un erou pentru lume. Acest reticent conducător al Atlantisului, numit și Regele celor șapte mări, […]
 • A Star is Born – S-a nascut o stea (2018), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna (649)
  A Star Is Born (2018) urmărește povestea unui artist celebru care ajută o tânără cântăreață să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul lui îi trimit propria carieră într-o cădere liberă. Jackson Maine, o stea a muzicii country, aflată la marginea declinului, descoperă un talent necunoscut pe nume Ally.

Arhive

Filme asemănătoare