Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Little Vampire – Micul vampir (2017), Online Subtitrat

The Little Vampire – Micul vampir (2017), Online Subtitrat

The Little Vampire 3D    4 October 2017

83 min AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2017Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme DUBLAT RomânăFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

5.2
IMDB: 5.2/10 245 votes

,

, , , ,

Netherlands

Raportează eroarea

8,561 total views, 1 views today

The Little Vampire – Micul vampir (2017), Online Subtitrat

Povestea lui Rudolph, un vampir de treisprezece ani, al cărui clan este amenințat de un vampir notoriu. Îl întâlnește pe Tony, un mortal de aceeași vârstă, fascinat de vechile castele, cimitire și vampiri. Tony îl ajută pe Rudolph într-o luptă plină de acțiune și umor împotriva adversarilor lor și, împreună, salvează familia lui Rudolph și devin prieteni.
Rudolph are probleme. Nu numai că are vreo treisprezece ani și un vampir, dar toată familia lui este amenințată cu dispariția de către vânătorul crud vânător Rookery. Rudolph întâlnește din fericire pe Tony de 12 ani, un om. Rudolph îl aduce pe Tony în aventura sa, care îi duce pe cei doi băieți în Transilvania și aduce împreună cele două familii, ajutându-i să-și depășească prejudecățile împotriva celuilalt. Pe parcurs, se confruntă cu numeroase pericole și ambii vampiri și oamenii trebuie să arate curaj și ingeniozitate. United, reușesc să învingă vânătorii răi de vampiri și să-și elibereze în cele din urmă rudele.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2017Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme DUBLAT RomânăFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

The Little Vampire – Micul vampir (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare