Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Love Witch – Vrăjitoarea Iubirii, Online Subtitrat

The Love Witch – Vrăjitoarea Iubirii, Online Subtitrat

The Love Witch    10 Mar 2017

UNRATED 120 min ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticGroazăHorrorRomanceRomantic

6.2
IMDB: 6.2/10 7,293 votes

, , , , , , , , ,

3 wins & 3 nominations.

USA

Raportează eroarea

656 total views, 1 views today

The Love Witch 2016 (Vrăjitoarea Iubirii), Online Subtitrat

Elaine Park este o vrăjitoare tânără şi încredibil de atrăgătoare ce fuge din San Francisco după ce a fost luată la întrebări de către poliţie cu privire la aparenta moarte din cauza supradozei de droguri a soţului ei. Ea se retrage într-un mic oraş unde se cazează în apartamentul lăsat liber de Barbara, o prietenă şi, de asemenea, vrăjitoare. După aceea, Elaine se întâlneşte la un ceai cu Trish, o prietenă comună de-a ei şi a Barbarei, şi îi mărturiseşte acesteia că îşi doreşte mai presus de orice să iubească şi să fie iubită.

Mai mult decât atât, ea susţine că ar fi dispusă să îi ofere bărbatului respectiv devotament total, înţelegere şi satisfacerea tuturor poftelor sexuale. Nu trece mult timp până ce se întâlneşte cu Wayne, un profesor universitar pe care-l convinge să o ducă la cabana pe care o are el în pădure. Acolo, ea îi oferă o poţiune a dragostei şi apoi se culcă cu el.

Wayne, un libertin convins, nu poate să facă faţă forţei sentimentelor bruşte pe care le dezvoltă pentru Elaine şi moare în ziua următoare. La scurtă vreme după aceea, Elaine îl seduce şi îl invită în patul ei pe Richard, soţul Patriciei, şi acesta la rândul său dezvoltă sentimente profunde faţă de ea. În momentul în care ea nu-i întoarce afecţiunea, el pică într-o depresie la fel de profundă şi îşi îneacă amarul în băutură, spre disperarea soţiei sale. Disparţia lui Wayne atrage atenţia unui sergent proaspăt promovat pe nume Griff, care porneşte o anchetă.

Tags: ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticGroazăHorrorRomanceRomantic

 

 

The Love Witch – Vrăjitoarea Iubirii, Online Subtitrat
The Love Witch – Vrăjitoarea Iubirii, Online Subtitrat
The Love Witch – Vrăjitoarea Iubirii, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare