Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Notebook – Jurnalul (2004)

The Notebook – Jurnalul (2004)

25 Jun 2004

123 min Filme 2004Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme Vechi

7.9
IMDB: 7.9/10 419,324 votes

, , ,

Raportează eroarea

266 total views, 1 views today

The Notebook 2004 (Jurnalul), film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FC6biTjEyZw[/embedyt]

Un bărânel pe nume Duke (James Garner) începe să citească o poveste de dragoste din jurnalul său unei alte paciente (Gena Rowlands). Povestea pe care o citeşte el începe în 1940. În Seabrook Island, Carolina de Sud, băiatul de la ţară Noah Calhoun (Ryan Gosling) o întâlneşte pe fata de rang înalt în vârstă de 17 ani, Allie Hamilton (Rachel McAdams) la un carnaval şi apoi încep o poveste de dragoste idilică pe timpul verii. Noah o duce pe Allie la o casă abandonată despre care el îi spune că vrea s-o cumpere şi s-o renoveze pentru ei doi.

Mai târziu în acea seară, Aliie îi cere să facă dragoste cu ea, dar sunt întrerupţi de prietenul lui Noah, Fin (Kevin Connolly), care le spune că părinţii lui Allie au pus poliţia s-o caute. Când Allie şi Noah se întorc la vila părinţilor ei, aceştia îi interzic să se mai vadă cu Noah, despre care ei au o părere extrem de proastă. În dimineaţa următoare cei doi tineri se despart, iar mama lui Allie anunţă că se vor întoarce acasă în Charleston. Noah şi Allie n-au de ales decât să-şi vadă fiecare de viaţa lui; Noah şi Fin se înrolează în armată pentru a lupta în cel de-al Doilea Război Mondial, iar Fin este ucis în luptă.

Allie devine voluntară la un spital de soldaţi răniţi, unde îl întâlneşte pe ofiţerul Lon Hammond Jr. (James Mardsen), un tânăr avocat chipeş, sofisticat, fermecător şi provinde dintr-o familie bogată. Cei doi se logodesc în cele din urmă, spre deliciul părinţilor ei, dar Allie parcă-l vede pe Noah atunci când Lon îi cere să se mărite cu el. Când Noah se întoarce acasă din război, el descoperă că tatăl lui a vândut casa şi acum poate cumpăra acea casă abandonată, împlinindu-şi parţial visul de-o viaţă, cu excepţia faptului că Allie nu se află alături de el şi n-a mai văzut-o de ani buni. Când se afla în trecere prin Charleston, Noah o vede pe Allie sărutându-se cu Lon la un restaurant şi se convinge pe sine însuşi că dacă va restaura acea casă, Allie se va întoarce la el. Mai târziu, Allie citeşte în ziar despre casa lui Noah şi se duce să-l viziteze.

Urmăreşte online filmul The Notebook 2004 (Jurnalul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 

The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
The Notebook – Jurnalul (2004)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare