Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Nun – Călugăriţa 2018, Online Subtitrat

The Nun – Călugăriţa 2018, Online Subtitrat

The Nun    13 Jul 2018

N/A N/A Filme 2018Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorMisterMysteryThriller

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

3,895 total views, 4 views today

The Nun – Călugăriţa 2017, Online Subtitrat

O mănăstire din România devine câmpul de luptă între forţele binelui şi cele ale răului. Aflând despre o tragedie care s-a petrecut la acea mănăstire unde una dintre călugăriţe a luat şocanta decizie de-a se sinucide, comiţând unul dintre cele mai grave păcate din religia creştin-ortodoxă, oamenii din fruntea Vaticanului vor să afle ce s-a petrecut acolo şi pentru a face acest lucru ei trimit un preot şi o viitoare călugăriţă pentru a începe o investigaţie menită să facă lumină în acest caz.

Însă preotul trimis în România are la rândul său unele probleme care îl vor bântui, iar tânăra călugăriţă urmează să-şi depună jurământul final pentru a se călugări. Ajunşi în România, ei îşi încep investigaţiile şi pe măsură ce se afundă în secretele mănăstirii ei îşi riscă nu doar viaţa de pe Pământ ci şi credinţa sau chiar propriile suflete, deoarece scot la suprafaţă un demon extrem de puternic ce creează blasfemia supremă luând în ghearele sale o călugăriţă.

Momentan filmul online The Nun – Călugăriţa 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 7 septembrie.

Tags: Filme 2018Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorMisterMysteryThriller

The Nun – Călugăriţa 2018, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare