Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Ritual – Ritualul (2017), Online Subtitrat

The Ritual – Ritualul (2017), Online Subtitrat

The Ritual    09 Feb 2018

N/A 94 min Filme 2017Filme 2018Filme dupa aniFilme GroazăFilme HDFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

6.3
IMDB: 6.3/10 1,181 votes

, , , ,

, , , , , , ,

2 wins.

UK

Raportează eroarea

1,185 total views, 1 views today

The Ritual – Ritualul (2017), film online HD subtitrat în Română

Un grup de patru prieteni format din Phil, Dom, Hutch şi Luke pleacă împreună într-o excursie în Sarek National Park din nordul Suediei pentru a-şi omagia prietenul Rob care a fost ucis în urmă cu şase luni în timpul jafului unui magazin. După ce Dom cade şi se răneşte sever la genunchi, Hutch consultă harta pe care o au la dispoziţie şi hotărăsc să se întoarcă folosind o rută alternativă prin pădure care le va reduce timpul de mers la jumătate.

Grupul începe să întâlnească nişte fenomene inexplicabile, inclusiv o căprioară eviscerată şi simboluri stranii încrestate pe copaci. Odată cu lăsarea nopţii, ei ajung la o cabană părăsită şi se stabilesc acolo până în zori. Pe parcursul nopţii, ei sunt chinuiţi de coşmaruri cumplite, iar Luke se trezeşte cu câteva răni pe piept, iar Phil se roagă la nişte figuri stranii din interiorul cabanei. Ei îşi continuă mai apoi drumul şi se aventurează mai adânc în pădure încercând să găsească o cale de ieşire.

Căţărâdu-se pe o crească, Luke vede semnele unei creaturi stranii care pare să-i urmărească. În timp ce discută acest lucru cu restul prietenilor săi, o ceartă între el şi Dom escaladează până în punctul în care acesta din urmă răbufneşte şi îi reproşează lui Luke că ar fi parţial vinovat pentru moartea lui Rob din cauza modului în care s-a comportat pe parcursul jafului. Mai târziu în acea noapte, Hutch este răpit de monstru, iar ceilalţi încearcă să îl salveze din ghearele creaturii, dar ajung să se piardă prin pădure.

Urmăreşte online filmul The Ritual – Ritualul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

The Ritual – Ritualul (2017), Online Subtitrat
The Ritual – Ritualul (2017), Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare