Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Search (2014)

The Search (2014)

26 Nov 2014

135 min Filme 2004Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Razboi

6.8
IMDB: 6.8/10 1,744 votes

, , ,

Raportează eroarea

 

212 total views, 1 views today

The Search – Rozdzieleni 2014 (Căutarea), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GcimmToPFR0[/embedyt]

Evenimentele încep în data de 16 octombrie, 1999, atunci cand un tânăr în vârstă de 20 de ani pe nume Kolia (Maksim Emelyanov), un recrut din armata rusă, înregistrează îngrozit cu o cameră portabilă cum soldaţii ruşi beţi fac mişto şi terorizează un cuplu de ceceni pe care, în cele din urmă, îi şi omoară în faţa fiicei lor adolescentă Raissa (Zukhra Duishvili). Povestea lui Kolia este una dintre cele patru înregistrări personale care au fost realizate printre ruinele unui sat din Cecenia.

La început, Kolia era un tânăr obişnuit care fuma iarbă şi cânta la chitară, aflându-se la 2300 de kilometri distanţă de graniţa cu Cecenia. El este apoi arestat pentru posesie de droguri şi trimis în armată. Ca un nou recrut, el suferă o transformare brutală dintr-un tânăr inocent într-o adevărată maşină de ucis dezumanizată. În momentul în care camarazii lui Kolia omoară cuplul de ceceni, băiatul în vârstă de nouă ani al celor doi, Hadji (Abdul Khalim Mamutsiev), se ascunde şi priveşte îngrozit.

Când lucrurile se termină şi crede că este în siguranţă, Hadji îşi ia frăţiorul mai mic şi încearcă să se ducă împreună într-un loc mai sigur. Trauma privirii cum părinţii săi au fost ucişi cu bestialitate îl face pe Hadji să nu mai vorbească deloc. El este ajutat să ajungă la zona de refugiu de alţi refugiaţi ceceni şi, în cele din urmă, se împrieteneşte cu Carole (Bérénice Bejo), o femeie de naţionalitate franceză care se află în Cecenia şi lucrează la Comitetul Pentru Drepturile Omului din cadrul Uniunii Europene.

Urmăreşte online filmul The Search – Rozdzieleni 2014 (Căutarea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Search (2014)
The Search (2014)
The Search (2014)
The Search (2014)
The Search (2014)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare