Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Spy Next Door – Spionul din vecini (2010), Online Subtitrat

The Spy Next Door – Spionul din vecini (2010), Online Subtitrat

The Spy Next Door    15 January 2010 (China)

PG 1h 34min ActionAcțiuneComedieComedyFamilieFamilyFilme 2010Filme ActiuneFilme ComedieFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

5,4
IMDB: 5,4/10 32.624 votes

, ,

, ,

2 nominations.

USA

Raportează eroarea

819 total views, 1 views today

The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), film online DVDRip, subtitrat în Română

Bob Ho (Jackie Chan) este un agent CIA sub acoperire care hotărăşte să se retragă din activitate după ce se mută lângă frumoasa Gillian (Amber Valletta) care are trei copii dintr-o relaţie anterioară. Bob şi Gillian încep apoi să iasă în oraş la întâlniri romantice, dar Bob simte că ar trebui să-i mărturisească femeii care este meseria lui. Gillian merge apoi să-şi viziteze tatăl ce se află în spital şi îl lasă pe Bob să aibă grijă de cei trei copii ai ei (Madeline Carroll, Will Shadley şi Alina Foley). Bob ia copiii la magazin ca să cumpere haine pentru sărbătoarea de Halloween.

Problemele apar atunci cqnd unul dintre băieţi descarcă accidental un fişier al unei formule ultra secretă pe calculatorul său. Ei sunt apoi ameninţaţi de un terorist rus care se întâmplă să fie şi cel mai mare duşman al lui Bob: Anton Poldark (Magnús Scheving). Acest lucru îl obligă pe Bob să combine postura de spion cu cea de tată vitreg capabil în ceea ce se va transforma în cea mai mare provocare cu care s-a confruntat în întreaga sa carieră. Bob îi cere lui Colton James (Billy Ray Cyrus), partenerul lui spion, să-l ajute în această misiune, cu toate că nu prea e sigur că poate avea încredere în el.

Bob îi duce apoi pe copii să ia masa la un restaurant cu specific chinezesc atunci când un adolescent plătit de Poldark, Larry (Lucas Till), încearcă să-l înjunghie pe Bob cu un cuţit de bucătărie, dar acesta reuşeşte să-i dejoace planurile şi, între timp, descoperă noi informaţii referitoare la rus şi operaţiunile acestuia. Mai mult decât atât, acest incident face ca Gillian să afle adevărata lui meserie, ceea ce complică foarte tare relaţia dintre cei doi.

Urmărește online filmul The Spy Next Door 2010 (Spionul Din Vecini), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 

The Spy Next Door – Spionul din vecini (2010), Online Subtitrat
The Spy Next Door – Spionul din vecini (2010), Online Subtitrat
The Spy Next Door – Spionul din vecini (2010), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare