Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Star (2017), Online Subtitrat

The Star (2017), Online Subtitrat

The Star    17 Nov 2017

PG 86 min AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2017Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

5.9
IMDB: 5.9/10 1,821 votes

, , , , , , , , ,

Nominated for 1 Golden Globe. Another 1 win & 4 nominations.

USA

Raportează eroarea

907 total views, 1 views today

The Star – Primul Crăciun 2017, film online HD subtitrat în Română

Cu 9 luni înainte de Hristos, Maria este vizitată de un înger care îi spune că va da naştere lui Mesia. Un şoarece pe nume Abby aude şi le spune celorlalte animale în timp ce o stea începe să strălucească pe cer. Şase luni mai târziu, un măgar se satură să meargă la moară şi doreşte să se alăture unui negustor ambulant pentru a se simţi mai important. Tatăl său îl ajute să scape de la morarul care-i deţine şi ajunge cu glezna rănită acasă la Maria şi Iosif.

Maria îl ia pe măgar şi îl numeşte Boaz, prescurtat Bo, şi îi spune lui Iosif că este însărcinată, acesta din urmă acceptând situaţia Mariei după ce se roagă la Dumnezeu. În acest timp, Bo şi prietenul său Dave pun la cale să evadeze din nou, în ciuda faptului că Maria se comportă foarte frumos cu ei, însă ajunge să ramână acolo vreme de mai multe luni.

Între timp, trei bărbaţi înţelepţi şi cămilele lor, Felix, Cyrus şi Deborah, sosesc acasă la Regele Herod. Înţelepţii prezintă darurile foarte valoroase pentru rege, dar când aceştia menţionează că darurile sunt pentru „noul rege”, ei sunt alungaţi pentru a se întâlni cu el, dar îşi trimite în secret cel mai de nădejde soldat pe care-l are şi cei doi câini ai acestuia, Thaddeus şi Rufus, pentru a-l găsi şi ucide pe noul rege. Cqnd Maria şi Iosif pleacă din Nazaret pentru a merge la Betleem, Bo şi Dave încearcă o nouă evadare, dar sunt confruntaţi de Thaddeus şi Rufus care au aflat despre casă interogând-o pe Abby.

Urmăreşte online filmul The Star – Primul Crăciun 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2017Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

The Star (2017), Online Subtitrat
The Star (2017), Online Subtitrat
The Star (2017), Online Subtitrat
The Star (2017), Online Subtitrat
The Star (2017), Online Subtitrat
The Star (2017), Online Subtitrat

Filme asemănătoare