Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Station Agent (2003)

The Station Agent (2003)

05 Dec 2003

89 min Filme ComedieFilme DramaFilme Vechi

7.7
IMDB: 7.7/10 59,996 votes

, , ,

Raportează eroarea

260 total views, 1 views today

The Station Agent 2003 (Vieţi încrucişate), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3F4K8U5l–o[/embedyt]

Finbar McBride (Peter Dinklage), un pitic necăsătorit liniştit şi retras, are o mare pasiune pentru căile ferate. El lucrează la un atelier de machete de tren deţinut de prietenul său Henry Styles (Paul Benjamin). Deoarece se simte ostracizat de către societate din cauza staturii sale, Finbar încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă. Când Henry moare în mod inexplicabil, Fin este informat că atelierul va fi închis. Cu toate acestea, el află că Henry i-a lăsat o mică proprietate într-o zonă rurală.

Acolo se află şi o mică staţie de tren abandonată în care Fin se mută şi speră să trăiască acolo liniştit. Însă curând Fin se regăseşte atras fără să vrea în vieţile vecinilor săi. Joe Oramas (Bobby Cannavale), un cubanezo-american, se ocupă de mica afacere deţinută de tatăl său cât timp acesta din urmă se recuperează în urma unei boli de care suferă, iar Olivia Harris (Patricia Clarkson) este o artistă care încearcă să treacă peste durerea provocată de moartea băiatului său înurmă cu doi ani şi de ramificaţiile care le-a avut în mariajul cu David (John Slattery), de care este despărţită.

Cleo (Raven Goodwin) este o tânără care are aceeaşi pasiune pentru trenuri ca şi Fin şi vrea ca el să povestească la cursurile sale despre trenuri. Emily (Michelle Williams) este librăreasa locală, o tânără femeie care trece prin nişte momente nu tocmai plăcute atunci când află că a rămas însărcinată cu iubitul ei cam aerian. Joe, fiind foarte vorbăreţ şi deschis, reuşeşte să se apropie de Fin şi se împrieteneşte cu acesta, cei doi plimbându-se deseori pe şinele de tren.

Urmăreşte online filmul The Station Agent 2003 (Vieţi încrucişate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

The Station Agent (2003)
The Station Agent (2003)
The Station Agent (2003)
The Station Agent (2003)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare