Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română

The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română

The Vault    01 Sep 2017

NOT RATED 91 min Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorThriller

5.8
IMDB: 5.8/10 7,225 votes

, ,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

505 total views, 1 views today

The Vault – Seiful (2017), Online Subtitrat

Aflat la o bancă, detectivul Tom Iger efectuează un depozit şi flirtează cu funcţionara şefă, Susan. Între timp, managerul băncii o intervievează pe Leah Dillon care pretinde că şi-ar dori un post de funcţionară. Managerul îi spune acesteia că au dificultăţi în a mai angaja alţi funcţionari şi când Leah întreabă de ce, managerul îi spune că personalul care lucrează acolo consideră că banca este bântuită. Vee Dillon, sora lui Leah, intră în bancă şi începe un scandal cu funcţionara Mary, plângându-se de anumite lucruri.

După ce pleacă de la bancă, Iger trece pe lângă trei pompieri fără să realizeze faptul că, în realitate, aceştia sunt nişte spărgători de bănci. Cei trei intră în incintă şi ia pe toată lumea de acolo ostatică, inclusiv Leah şi Vee, punându-le saci numerotate pe cap. Unul dintre manageri încearcă să scape şi este împuşcat accidental în genunchi. Ofiţerul de poliţie aflat în interior încearcă la rândul său să cheme ajutor prin intermediul staţiei sale radio.

Detectivul Iger aude despre cele întâmplate şi hotărăşte să verifice mai amănunţit. Intrând în seiful principal şi găsind doar 70 de mii de dolari, hoţii încep să se certe între ei cu privire la ce vor face în continuare, deoarece se aşteptau ca suma să fie cu mult mai mare. Managerul asistent le spune acestora că le va da locaţia celor şase milioane de dolari dacă promit că nu vor răni pe nimeni. El le dă acestora o cheie şi le spune că banii respectivi se află într-un seif din subsol ce e parte a vechii bănci, însă surprizele neplăcute continuă să apară pentru spărgători.

Tags: Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorThriller

Two estranged sisters are forced to rob a bank in order to save their brother. But this is no ordinary bank.

 

The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română
The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română
The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare