Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Void (2017), Online Subtitrat

The Void (2017), Online Subtitrat

The Void     31 March 2017 (UK)

R 1h 30min Filme 2016Filme 2017Filme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFGroazăMisterMysteryScience FictionSF

5,8
IMDB: 5,8/10 10.543 votes

, , ,

1 win & 2 nominations.

Canada

Raportează eroarea

338 total views, 1 views today

The Void – Vidul (2016), Online Subtitrat

Diabolicul James fuge drogat dintr-o fermă şi ajunge în pădure. O femeie care ţipă încearcă-l urmărească, dar este împuşcată şi incendiată de Vincent şi fiul său, Simon. Şeriful Daniel Carter îl găseşte pe James târându-se pe drum şi îl duce repede la spitalul local unde lucrează soţia sa Alison. La spital, însă, lucrurile iau o turnură extrem de Dbizară. aniel leşină din cauza unei crize şi experimentează o viziune foarte stranie. În timp ce toată lumea se chinuie să înţeleagă ce s-a întâmplat cu o femeie pe nume Beverly, poliţistul Mitchell intră în spital să-l ia pe James şi descoperă o scenă terifiantă la fermă.

Daniel se duce la maşina lui pentru a anunţa moartea lui Beverly, dar este atacat de un cultist care îl răneşte. El reuşeşte să se întoarcă în spital, însă mai mulţi cultişti înconjoară clădirea. Daniel şi Mitchell se duc în salonul lui James şi îl găsesc pe acesta ţipând disperat. Cadavrul lui Beverly s-a transformat într-o creatură cu tentacule, iar Daniel şi Mitchell îl salvează pe James şi o încuie în salon pe Beverly.

În hol, Vincent şi Simon intră şi îi ameninţă întregul grup cu arma, cerând să îl poată prelua pe James. Acesta din urmă o ia pe Maggie ca ostatică pentru a se proteja şi îl înjunghie pe Powell, care se prăbuşeşte la podea. Creatura iese din salonul lui James şi îl devorează pe Mitchell. Vincent şi Simon ucid creatura şi se refugiază împreună cu ceilalţi în hol. Vincent şi Simon îl însoţesc pe Daniel pentru a lua o armă din maşina de poliţie, în timp ce Alison se duce la subsol pentru a lua nişte medicamente şi provizii.

Urmăreşte online filmul The Void – Vidul (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2016Filme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFFilme ShortGroazăHorrorMisterMysteryScience FictionSF

 

The Void (2017), Online Subtitrat
The Void (2017), Online Subtitrat
The Void (2017), Online Subtitrat
The Void (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare