Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Raportează eroarea

928 total views, 1 views today

Thoroughbreds (2017), Online Subtitrat

Thoroughbreds (2017) urmărește povestea a două prietene din copilărie, Lily și Amanda, în timp ce se reconectează în orașul Connecticut, după mulți ani de separare. Lily s-a transformat într-o adolescentă strălucită, din clasa superioară, cu o școală internat pe foaia matricolă și un stagiu râvnit pe CV-ul ei. Amanda a dezvoltat o inteligență ascuțită și o atitudine deosebită, dar toate în procesul de a deveni exclusă social. Deși inițial par a fi total în dezacord, perechea se sudează deasupra nesupunerii lui Lily față de tatăl ei vitreg, Mark, iar odată cu dezvoltarea prieteniei lor, încep să scoată la iveală cele mai distrugătoare tendințe. Ambițiile lor le determină să angajeze un criminal local, Tim, și să ia lucrurile în propriile mâini pentru a-și pune viața în ordine. În acest proces, ele învață că nimic nu este ceea ce pare a fi și că o crimă ar putea rezolva ambele probleme.

Two teenage girls in suburban Connecticut rekindle their unlikely friendship after years of growing apart. In the process, they learn that neither is what she seems to be, and that a murder might solve both of their problems.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

Thoroughbreds (2017), Online Subtitrat
Thoroughbreds (2017), Online Subtitrat
Thoroughbreds (2017), Online Subtitrat
Thoroughbreds (2017), Online Subtitrat
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare