Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Why Him? – De ce el? (2016)

Why Him? – De ce el? (2016)

23 Dec 2016

111 min Filme ComedieFilme HD ROFilme Online

6.3
IMDB: 6.3/10 37,627 votes

, , ,

Raportează eroarea

224 total views, 2 views today

Why Him? – De ce el? (2016), Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KRYURVuIC3o[/embedyt]

Studenta de la Stanford, Stephanie Fleming (Zoey Deutch) îşi invită prietenul Laird Mayhew (James Franco) să vină pe la ea să vadă un film şi să se relaxeze. La scurtă vreme după aceea, acasă în Detroit, tatăl lui Stephanie, Ned (Bryan Cranston), sărbătoreşte cea de-a 55-a zi de naştere împreună cu prietenii şi familia. În timpul unei prezentări în onoarea sărbătoritului, Stephanie intervine prin intermediul camerei web pentru a-i ura tatălui ei la mulţi ani şi toate cele bune, însă în peisaj apare iubitul ei şi sare pe ea fără să-şi dea seama că sunt văzuţi de toată lumea.

Ned este CEO-ul unei companii care a trecut printr-un an foarte dificil, aflându-se în datorii mari şi nereuşind să atragă noi clienţi. Ned discută cu colegul său de serviciu, Lou Dunne (Cedric the Entertainer), referitor la incidentul din seara trecută, iar acesta mărturiseşte că fiica lui n-a menţionat niciodată că ar avea iubit. Curând, Stephanie îşi duce familia acasă la iubitul ei şi spre mirarea lui Ned, casa este una impozantă.

Ea îi explică apoi lui Ned că Laird este CEO-ul unei companii de jocuri video care i-a adus o avere considerabilă. Cu toate acestea, Laird este un tip foarte noncomformist, vând un bagaj de cuvinte obscene foarte vast şi nu se sfieşte să le folosească de faţă cu toată lumea, iar Ned nu este deloc mulţumit de comportamentul noului iubit al fiicei sale, însă ea îl roagă să-i acorde o şansă. Când află despre planurile pe care le are Laird cu fiica lui, Ned îşi pune un alt coleg de serviciu, Kevin Dingle (Zack Pearlman), să-l cerceteze atent şi să găsească lucruri pe care să le arate fiicei sale pentru a se despărţi de el.

Urmăreşte online filmul Why Him? – De ce el? (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Why Him? – De ce el? (2016)
Why Him? – De ce el? (2016)
Why Him? – De ce el? (2016)
Why Him? – De ce el? (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare