Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

X2: X-Men United 2003

X2: X-Men United 2003

2 May 2003 (Romania)

134 min Filme 2003Filme ActiuneFilme AventuraFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

7,5
IMDB: 7,5/10 431.465 votes

, ,

Raportează eroarea

171 total views, 1 views today

X2: X-Men United 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=voxI4h7Jzmo[/embedyt]

La Casa Albă, mutantul cu capacităţi de teleportare, Nightcrawler, încearcă să-l asasineze pe preşedintele Americii, dar fără succes şi reuşeşte să scape lăsând în urmă un mesaj care spune „libertatea mutanţilor acum.” La Lacul Alkali, membrul X-Men Wolverine vede că nu a mai rămas nimic din baza militară din filmul precedent. El se întoarce la şcoala de mutanţi a Profesorului Xavier în timp ce alţi colegi X-Men, Storm şi Jean Grey, îl găsesc pe Nightcrawler cu ajutorul lui Xavier şi invenţia lui denumită Cerebro. Xavier şi un alt „student” de-al său, Cyclops, îl vizitează pe mutantul Magneto în celula sa de plastic în care este închis pentru a-l întreba despre tentativa de asasinare.

Profesorul descoperă că un agent guvernamental pe nume William Stryker a extras mai multe informaţii de la Magneto. Stryker şi asistenta lui, Yuriko Oyama, îi capturează pe Xavier şi Cyclops, iar apoi efectuează un raid asupra şcolii Profesorului. Wolverine ucide mare parte din oamenii lui Stryker în timp ce Colossus, Rogue, Iceman, Pyro şi majoritatea celorlalţi studenţi reuşesc să fugă prin tuneluri secrete. Wolverine îl confrunta pe Stryker care nu reuşeşte să găsească ceva despre trecutul lui. Inceman îl ajută pe Wolverine să scape, dar soldaţii lui Stryker capturează totuşi şase mutanţi şi pătrund în Cerebro.

Folosindu-şi abilitatea de-a lua forma oricărui om, Mystique se transformă în senatorul Robert Kelly pentru a afla informaţii despre locul în care este închis Magneto şi a îl ajuta să evadeze. Între timp, Wolverine, Rogue, Iceman şi Pyro merg la părinţii lui Iceman din Boston. Acolo se petrec mai multe incidente care implică Departamentul de Poliţie din Boston şi echipa X-Men este nevoită să facă echipă cu Magneto şi Mystique pentru a scăpa, cu toate că neîncrederea este la ordinea zilei.

Urmăreşte online filmul X2: X-Men United 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 

X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
X2: X-Men United 2003
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare